Voetreflex Goedereede

Ontspannende voetreflexzonemassage

OncoReflex – Ontspannende Oncologische Voetreflexzonemassage

De voeten vormen de basis van het lichaam. Voetreflexzonemassage is een zeer effectieve therapeutische voetmassage, waarbij uitgegaan wordt van de gedachte dat het hele lichaam op de voet geprojecteerd is. Voetreflexzonemassage is dus niet alleen weldadig voor onze voeten, maar voor ons hele lichaam. Voetreflexzonemassage, stimuleert de bloedcirculatie, bevordert de afvoer van afvalstoffen, ontspant & vitaliseert.

Tijdens het kankerverwenproject van CuraMare  Van Het Weel- Bethesda Ziekenhuis worden de voeten van oncologische patiënten met geurende oliën gemasseerd terwijl de patiënt heerlijk ontspannen en genietend in de stoel ligt.
OncoReflex – De oncologische ontspannende zachte massage heeft een positieve uitwerking op het parasympatische zenuwstelsel waardoor klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid en depressie verminderd kunnen worden. OncoReflex Voetreflexzonemassage wordt ook ingezet bij mensen met kanker gerelateerde voetproblematieken zoals: neuropathie, tintelingen, verstramming van de huid, branderigheid, een doof gevoel en pijnlijke handpalmen en/of voetzolen.
Deze therapie wordt door vele zorgverzekeraars vergoed. Zie vergoedingslijst

Meer informatie: oncologieverpk@vanweelbethesda.nl
Telefoon: 0187-607238

 

Praktijk voor Voetreflexzonetherapie Goedereede - Tel. 06 1093 4939 - Privacyverklaring